Simon Linder, I'll always be yours!

Simon Linder, den här är för dig. Till minne av dig och vår tid tillsammans <3

Älskling, var är du?

Kategori: Minnen

 
Simon, kom hem! Jag orkar inte må såhär längre, jag går runt hela dagarna och tror att allt är bra igen. Men ingenting är bra. Kommer det nånsin bli bra igen?! Varför du?! Underbara snälla simon som var omtyckt av alla! Tårarna bara rinner, jag klarar inte av att gå in på din profil på facebook utan att gråta, jag kan inte heller se på bilder på dig.
Allt får mig att minnas alla stunder vi delat, både fina och tråkiga. Ingen har lyckats få mig så glad och lycklig som du, men ingen har heller sårat mig som du har gjort. Fan!

Simon, kommer du ihåg när du och linda var här?
När jag och jocke kom och mötte er på stationen, inne på pressbyrån. Jag såg dig direkt, och du såg mig, och bara strålade av lycka. Och sedan fick jag den varmaste kramen jag nånsin fått.Det regnade den dagen så vi åkte hem till jocke och kollade på film. När jag hade varit på toa stod du där utanför och väntade på mig. Du kramade om mig länge och sen pussade du mig. Du berättade hur mycket du hade saknat mig och att vi skulle träffas oftare. Att du kunde komma upp till mig varje helg. Jag älskar dig gabriella, jag kan inte släppa dig. Så sa du. Vi gick ner och kollade på film ett tag till. Sen gick vi ut på jockes baksida och rökte, bara du och jag. Du stod nära, då nära mig du kunde. Du sa att du ville vara nära mig så länge du kunde. Sen sa du att vi kunde träffas hela sommarlovet, att det kunde bli du och jag på rikigt. Självklart skulle jag vara bortrest så gott som hela sommarlovet så jag sa det, och att vi fick prata om oss när jag kom hem igen.

Jag tänkte skriva till dig den 15 augusti, när ja kom hem från skåne, när jag var hemma på riktigt. Men då var det för sent. Två dagar för sent. Jag skulle aldrig tagit det för givet att du fanns kvar. Två dagar kan vara en lång tid, för på bara två dagar hade en stor del av mitt liv förändrats.
Nu har jag försökt leva i nuet. Saknar jag någon så är jag snabb med att berätta det, jag vill inte göra samma misstag igen. För det känns som ett misstag för mig, att inte hinna berätta till dig hur mycket jag saknat dig och hur mycket jag älskar dig, trots att du nog redan visste. Kanske hade det känts bättre nu och jag fått berätta det än en gång innan. Men jag skriver det igen. Jag älskar dig Simon Linder, och nån gång, nån stans ska det bli vi en gång för alla. Vi ska göra allt det där som vi inte hann med, allt vi velat göra, tillsammans. Min kärlek till dig kommer aldrig ändras. Du är den bästa! I'll always be yours! / din gabbi
Kommentera inlägget här: