Simon Linder, I'll always be yours!

Simon Linder, den här är för dig. Till minne av dig och vår tid tillsammans <3

Första dagen tillsammans

Kategori:

Simon, kommer du ihåg när de blev mer på riktigt?
Dagen efter vi träffades första gången gick du jag sanna och linda till timi och kollade på filt tillsammans. Sen gick vi till dig. Det är första och enda gången jag har varit hos dig. Sanna och linda satt på lindas rum medans du och jag låg i din säng och pratade och mös. På kvällen var vi hos sanna och kollade på film med henne. Det var början på vår kärlek.

På söndagen när jag skulle åka hem kom du till sanna tidigt. Du ville va med mig så länge som möjligt sa du. Du berättade också att hamza hade ringt dig och frågat om det var okej att han höll på med mig, för han tänkte också komma till sanna dem morgonen. vad vi skrattade när du berättade det. Du visste ju redan då at det bara var du som gällde för mig.

Nu efteråt är det ganska roligt att tänka tillbaka på den helgen. Vi delade många skratt och tankar. Vi båda kände nog ganska direkt att vi hörde ihop. Att det alltid skulle vara du och jag, vad som än hände.

Kärlek vid första ögonkastet.

Kategori:

Simon, kommer du ihåg första gången vi träffades?
Jag kom till gåvan vintern 06 för att vara med sanna över helgen, när ja kom till henne så stod linda där. Jag hade ingen aning om vem hon var men hon skulle vara med oss den kvällen. Vi bestämde ss för att gå till "Minken", fritidsgården i gåvan. När vi kom dit visade sanna mig runt och snackade på om hur många snygga killar det fanns där. Jag sa till henne att alla där var fula, men hon envisades och tillslut frågade hon: "är det ingen här du tycker är snygg?" Precis då kom vi in i rummet där du satt i soffan. Mina ögon drogs direkt till dig och våra blickar möttes. "Jo, han." sa jag och pekade på dig. "Det där är min bror." sa linda. Snacka om pinsamt! Hon gick och satte sig bredvid dig och ni skrev sms till varandra en stund. Sen kom hon tillbaka. "Simon tycker att du är jättefin." sa hon.

Från den dagen var jag fast. Du var mitt allt, min ögonsten. Jag älskade dig från första stund, och det kommer jag göra till mitt sista andetag.