Simon Linder, I'll always be yours!

Simon Linder, den här är för dig. Till minne av dig och vår tid tillsammans <3

hoppas att du har det bra

Kategori: Simon

Allt går upp och ner men just nu känns allt som skit igen. Jag sover inte och jag äter knappt. Jag tänker på dig hela tiden. Jag lyssnar på våran låt nu, de känns så sjukt konstigt att höra den när du inte finns mer, att höra den och tänka att jag aldrig mer kommer få se dig. Jag sitter och skakar nu. Det är så mycket känslor på samma gång, och jag vet inte hur jag ska göra för att bearbeta dom. Jag vill bara att du ska vara här med mig nu, jag vill bara hålla om dig, veta att du mår bra. Just nu vet jag ingenting om hur du har de, om du finns här med oss eller om du är nån helt annan stans. Jag älskar dig simon, du är den finaste människan som har gått på denna jord. Och ja är glad att jag fick lära känna dig. I'll always be yours. / din gabbi

Sena nätter

Kategori:

Simon, kommer du ihåg alla samtal? Du ringde mig nästan varje kväll dom kommande veckorna och vi pratade i timmar, om allt. Om oss. Efter ett tag blev det längre tid mellan samtalen. Ibland tog det någon månad innan vi pratade igen, men det spelade ingen roll. Det var alltid lika lätt att prata med dig. Du vet inte hur många gånger du ringt när jag har vatit så ledsen och trött på livet, och fått mig så otoligt glad. Sådär glad som bara du kunde få mig. Bara din röst gjorde mig varm i hela kroppen. Förstår du nu varför jag alltid sa att du lyste upp mitt liv? För de var precis så det var. Du var den enda som kunde få mig att le dom där dagarna då allt bara var skit.

Vissa dagar skickade du bara iväg ett sms och fråga hur jag mådde eller vad jag gjorde, och jag sken upp. Det spelade ingen roll vad du skrev, det enda som spelade roll för mig var att jag visste att du tänkte på mig. För jag tänkte på dig, jämt. Vad jag än gjorde, var jag än var så fanns du alltid där med mig i mina tankar.

Du finns fortfarande i mina tankar precis lika mycket som då, men det är annorlunda nu. Då tänkte jag bara på hur det skulle bli när vi träffades nästa gång, hur mycket jag saknade dig och hur mycket du betydde för mig. Nu tänker jag på hur det hade kunnat varit om du fortfarande hade funnits här, hur det hade kunnat vara mellan oss nu, och att du skulle varit här nu. Att allt hade kunnat varit så bra.

Ett G på armen

Kategori:

Simon, kommer du ihåg andra gången jag kom och hälsade på sanna? Jag såg att din moppe stod utanför huset när vår bil rullade in på uppfarten. När jag kom in stod du där, redo att krama om mig. Jag tror att det var sista april? Vi umgicks hela dagen, du jag och sanna. När sanna sedan gick iväg för att göra nånting stog vi där ensamma i köket. Du berättade hur mycket du hade saknat mig, och sedan visade du din arm. Du hade ristat in ett G på din arm och fyllt i med bläck. Precis som en tatuering sa du. "Jag kommer ha kvar den här resten av mitt liv. Så mycket betyder du för mig". Så sa du.

På kvällen drog vi runt i gåvan. Vi var med några av era kompisar, kanske alex? Jag kommer faktiskt inte ihåg, du var allt jag såg. sen gick vi till kasen, den bredvid sannas hus. Vi stod där länge, du höll om mig och vi bara var, vi såg bara varandra. Det var en av dom lyckligaste stunderna i mitt liv.

Dagarna går simon, men tiden har ännu inte gjort det lättare att förstå, att inse. Du finns inte mer, inte mer än att du finns i mitt hjärta och minne. Jag tänker på dig, jag drömmer om dig. Det går inte en minut utan att ditt ansikte, dina vackra ögon, ditt fina leende, har kommit upp i mitt huvud. I'll always be yours / din gabbi